19%
  • Donatii 750lei
  • Obiectiv 4,000lei
  • Zile ramase Finalizat
Facebook Messenger

Mamele din familiile pe care le ajutăm au mare nevoie de susținere. Aşa am înţeles nevoia imensă a acestor femei de a primi educație – chiar și la o vârsta mai înaintată – , de a comunica, de a se înţelege pe ele însele, de a găsi soluţii la problemele de zi cu zi care le apasă pe umeri şi de a avea pe cineva de încredere care să le ofere informaţia corectă. Am gândit astfel un proiect destinat mamelor care fac parte din familiile defavorizate ale căror cazuri le promovăm.

Ce ne-am propus?

Să le facem pe mame să simtă că pot ele însele schimba ceva în viaţa lor şi a familiilor lor prin educație, fiind informate, cunoscându-şi drepturile, oportunităţile, posibilitatea de a acţiona în problemele vieţii.

Așadar, în fiecare zi de vineri și sâmbătă, mamele beneficiază de ore de curs cu o profesoară cu experiență, în localitatea Corbeanca ; în tot acest timp, ele învață să scrie și să citească, învață să comunice cu cei din jur, încercând astfel să treacă mai ușor peste viața dificilă pe care o au și, implicit, să ofere un viitor mai bun copiilor lor.

De ce avem nevoie pentru acest proiect ?

40 RON/lună, pentru fiecare mamă ce dorește să facă parte din proiect. În prezent, la cursuri sunt înscrise doar 4 mămici, dar dorim ca numărul acestora să crească ; așadar avem în vedere creșterea sumei necesare pentru a acoperi costurile pentru fiecare mămică dornică să învețe. Orice ajutor financiar este binevenit !

Ce s-a realizat până acum? Aici puteti gasi detalii:

 

  • S-au luat măsuri pentru a se preda cursuri pentru scris și citit pentru mamele analfabete.
  • Cursurile sunt ținute de o profesoară din zona Tamaș- Corbeanca, cu pregătire în domeniu
  • In lunile mai si iunie la cursuri au luat parte 4 mămici dornice să învețe. Costurile totale au fost de 750 Ron

Ne gasesti si pe Facebook    

Multumim !

 

#implicate #ORomanieMaiBuna

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.