• Donatii 0lei
  • Zile ramase Finalizat
Facebook Messenger

Pentru că ne dorim ca anul acesta la Maraton să avem un număr mare de alergători, vă invităm să faceți parte din #EchipaImplicate la Maratonul București – 14 – 15 octombrie 2017.

Înscrieți-vă la Bucharest Marathon și luați startul pe 14 sau pe 15 octombrie din Piața Constituției pentru cazurile sprijinite de IMPLICĂ-TE. Copiii și adulții care au nevoie de sprijin contează pe ajutorul celor ca voi, cei care nu pot fi indiferenți la suferința celorlalți.

Puteți alege să participați la una din cele cinci curse: Cursa populara (3 Km) – 14 octombrie, Stafeta (10 Km + 10 Km + 13,5 Km + 8,695 Km), Cursa individuală (10 Km), Semimaraton (21,097 Km) și Maraton (42,195 Km). Strângeți minimum 300 de lei* pentru ca familiile pe care le sprijinim să trăiască cu demnitate alături de cei dragi. Puteți strânge online suma recomandată, pe galantom.ro (noi vă vom ajuta cu crearea paginilor de fundraiser).

*Sumă recomandată pentru alergătorii de la cursele lungi. Pentru cursa populară, suma minimă este de 150 de lei.

O parte din această sumă acoperă taxa de înscriere la eveniment, iar restul urmând să fie folosit pentru susținerea cazurilor pe care IMPLICĂ-TE le promovează.

Pentru orice detalii despre înscrierea în #EchipaImplicate, contactați-ne la contact@implica-te.org sau la numărul de telefon 0726152439. Termenul limită de înscriere este 8 octombrie 2017.

 

Mult succes!

Go #EchipaImplicate!

#ORomanieMAiBuna #primimmultumimdammaideparte

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.