5%
  • Donatii 390lei
  • Obiectiv 8,000lei
Facebook Messenger

Cazul familiei Anei este unul de prioritate urgentă în agenda “Implică-te”!

Împreună cu cei 5 copilaşi trăieşte într-o cămăruţă foarte modestă. Din nefericire, situaţia financiară foarte precară nu i-a permis Anei nici măcar să pună o uşă la intrare care să menţină încăperea încuiată şi securizată.

Ceea ce Ana numeşte bucătărie este o improvizaţie în afara camerei, fără ferestre, dulapuri şi nici un fel de facilitate de bază. Câteva covoare atârnă de acoperişul, şi el improvizat, ca nişte cortine menite să acopere puţinele bunuri pe care le păstrează. De baie nici nu poate fi vorba pentru că familia nu beneficiază nici măcar de o toaletă! Iar deşi este trecută prin nenumărate greutăţi, Ana zâmbeşte, e pozitivă şi are grijă de cele 5 suflete ca de ochii din cap. Doreşte să le ofere celor mici o viaţă mai bună, condiţii decente şi educaţie în cadrul şcolii. Pentru un ban în plus, ea lucrează zi de zi prin gospodăriile vecinilor, ajutând la activități precum munca câmpului, cărat de lemne, curățenie și multe, multe altele.

“Implică-te” a ajuns la această familie și în prezent oferă lună de lună scutece, lapte și mâncare în valoare de 500 RON, însă în urma lipsurilor constatate ne punem speranţa că împreună cu ajutorul dumneavoastră putem să facem o reală diferenţă în ceea ce constituie asigurarea strictului necesar pentru Ana şi cei 5 copii.

Ce dorim să le asigurăm pe termen lung?

Pe lângă nevoile de bază, ne-am propus să le construim o bucătărie şi o baie!

Pentru acestea însă, trebuie să facem racordul la rețeaua de apă și canalizare, avem nevoie de materiale de construcţie, 2 ferestre și 1 uşă pentru a transforma holul în bucătărie, mobilier esenţial și un obiect de care este foarte mare nevoie: un aragaz!

De asemenea, dat fiind faptul că spațiul de locuit este foarte mic, e nevoie de paturi supraetajate pentru cei 5 copilași.

Detalii:

  • Ana (mama)
  • Florina Alina de 7 ani (cu rezultate bune la învățătură)
  • Daniel Nicusor de 5 ani
  • Gabriel Lucian de 3 ani
  • Alexandra de 1 an si 6 luni
  • Rebecca de 6 luni

 

Ce s-a realizat până acum? Aici puteti gasi detalii:

Se asigură scutece, lapte și mâncare pentru copilași, în valoare de 500 Ron/lună.

S-au cumpărat și montat ușa și cele 2 ferestre. Detalii, aici: http://bit.ly/2u11XAu .

 

Ne gasesti si pe Facebook    

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.