1%
  • Donatii 30lei
  • Obiectiv 5,000lei
  • Zile ramase Finalizat
Facebook Messenger

Copiii familiilor sărace trăiesc, cu inocență, o dramă ignorată din ce în ce mai mult de majoritatea dintre noi. Stomacul gol, noroiul pe cizmulițe, lipsa hăinuțelor, a jucăriilor sau a utilităților sunt situații la care am devenit, aproape toți, nepăsători.

Ignoranța noastră îi sărăcește și mai mult, pentru că nu-i lasă nici măcar să viseze sau să spere la o viață mai bună.

Și ca să-i încurajăm să viseze, vrem să-i sărbătorim cum se cuvine de Ziua Copilului. Tu, alături de noi, IMPLICĂ-TE!

Orice ajutor din partea voastră devine o parte din bucuria lor.  

Anul acesta ne-am propus să ducem într-o excursie de o zi, 30 de copii împreună cu mamele lor. Sunt aceeași copii de care ne îngrijim de atâta timp – copiii Elenei, ai Ionelei, ai Anei, ai lui Caty, ai Angelicăi, ai Lidiei, dar și Nicolas, copilul care locuia cu tatăl lui în scara blocului. Adică toți beneficiarii noștri direcți din acest moment.

Anul acesta le-am pregătit copiilor o ieșire la Gradina Vlahiia din Snagov, unde vor putea vizita Muzeul Țăranului și Muzeul Icoanei, vor putea vedea ferma de animale și cum se cultivă pământul. Le-am pregătit și o sesiune de terapie prin muzică alături de Metoda Totem, unde vor cânta în grup, timp de o oră, la instrumente de percuție. Programul zilei este încă în construcție, dar știm sigur că vrem să îi ținem ocupați până la finalul zilei și să rămână cu zâmbetul pe buze și la întoarcerea acasă.

Ne dorim să le facem pachețele cu mâncare, fructe și suc, pe care să le împărțim tuturor la finalul excursiei și să servească un prânz târziu la Grădina Vlahiia.

De asemenea, vom avea nevoie să închiriem un autocar, ca să putem ajunge cu toții în Snagov.

Și ca să transformăm toate aceste planuri în realitate, avem nevoie de 5000 lei.

Profităm de ocazie să le mulțumim din nou sponsorilor de anul trecut: Restaurant The Library, DeDulce, TNT și OSF Global Services, dar și să vă reamintim ce am făcut atunci: https://www.facebook.com/pg/Implica-te-222818424751026/photos/?tab=album&album_id=436151236751076

Haideți să le aducem și anul acesta zâmbetul pe buze!

Donațiile pot fi prin BANI CASH, PLATĂ ONLINE în contul Charityby99 – apăsând butonul ”Donează” din pagina campanie – sau TRANSFER BANCAR direct în contul Charityby99 deschis la Banca Comercială Română: RO63RNCB0082141785380001 .

Suntem recunoscători pentru orice donație și vă mulțumim în numele tuturor celor pe care îi sprijinim!

#implicate  #oRomaniemaiBuna #primimmultumimdammaideparte

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.