2%
  • Donatii 60lei
  • Obiectiv 3,200lei
  • Zile ramase Finalizat
Facebook Messenger

Elena este mama a 9 copii.

Soțul ei nu e de văzut toată ziua ; muncește de dimineața până seara târziu! Au o căruță și doi cai, iar asta le aduce venitul lună de lună.

Niciunul dintre părinți nu a mers la școală, însă realizează importanța studiilor, iar pentru copii fac orice pentru ca aceștia să aibă acces la educație.

Primăria le-a oferit un teren unde să își poată ridica o casă în care să se adăpostească. Dat fiind faptul că sunt niște oameni foarte muncitori, de-a lungul timpului au reușit să construiască un adăpost decent 100% din materiale reciclate. Lună de lună plătesc 100 lei unui vecin pentru 1 bec și un televizor 2 ore pe zi. Elena a primit o mașină de spălat semiautomată, însă vecinii nu o lasă să o folosească pe motiv că face un consum de energie mult prea mare. Părinții strâng acum banii necesari pentru racordarea la electricitate.

Elena este o femeie harnică, care și-a învățat copiii că respectul și buna ascultare față de părinți și de cei din jur sunt foarte importante. Indiferent de ora la care intri în casa ei, acolo găsești curățenie, iar noi suntem de-a dreptul impresionați de acest lucru. Acesta este un semn că Elena muncește din greu pentru a-și crește cei 9 copii, iar munca ei este respectată de către aceștia.

Momentan Elena este bolnavă și are nevoie de medicamente. Are probleme cu fierea și dureri puternice de spate. De asemenea, una dintre fetițe, în vârstă de 6 ani are o răceală care durează deja de 4 luni, însă din cauza lipsei de bani copilul nu a fost cosultat de un medic. Nasul îi curge încontinuu, cu semnalmente puternice de sinuzită acută, creându-i reale probleme de respirație, dureri mari de cap și provocându-i sângerări nazale. Din cauza durerilor, fetița nici nu poate vorbi bine, iar din septembrie va începe clasa pregatitoare.

Nevoile familiei sunt următoarele :

  • Medicamente pentru mama și fetița de 6 ani – 300 Ron
  • Lunar scutece,  lapte praf și alimente – 500 Ron/lună
  • Aragaz – unul vechi functional, sau unul nou – 600 Ron
  • Familia are nevoie de racordare la apă curentă și canalizare. Conductele de apă trec exact prin fața casei lor – 1800 Ron

Donațiile pot fi de natură BANI CASH, PLATĂ ONLINE în contul Charityby99 – apăsând butonul ”Donează” din pagina campaniei, sau TRANSFER BANCAR direct în contul Charityby99 deschis la Banca Comercială Română: RO63RNCB0082141785380001 .

Suntem recunoscători pentru orice donație și vă mulțumim în numele tuturor celor pe care îi sprijinim!

În lunile mai și iunie, ”Implică-te” a venit în ajutorul acestor copilași, oferindu-le alimente și scutece în valoare de 500 lei pe lună.

#ORomaniaMaiBuna #primimmultumimdammaideparte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.