10%
  • Donatii 100lei
  • Obiectiv 1,000lei
  • Zile ramase Finalizat
Facebook Messenger

UPDATE 

În urma apelului nostru, familia Marcelei a primit mașina de spălat necesară și un frigider. Încă mai căutăm aragaz.

***

Marcela are 2 copii, Florin, zis și Campionul, și Florentina. Florentina are 4 ani, iar Campionul are 7 ani și este în clasa pregătitoare.

Marcela este casnică și după ultima naștere a rămas cu o problemă mare la spate. Durerile de spate fac ca activitățile din gospodărie să fie foarte dificile. Spală de mână și gătește la un aragaz vechi pe butelie, care funcționează doar pe un arzător.

Soțul Marcelei lucrează la salubritate în comunitatea din Corbeanca. Singurul salariu abia dacă le ajunge să asigure mâncarea pentru cei 4 membri ai familiei.

Din cauza alimentației precare, ambii copii au imunitatea scăzută și sunt predispuși la infecții și viruși, mai ales în această perioadă. Campionul tocmai ce a ieșit din spital, fiind internat cu o infecție gravă în gât. Acum este acasă, însă destul de slăbit și încă pe tratament. Medicul le-a recomandat o alimentație cât mai diversificată și mâncare gătită mai mult la cuptor.

Nevoia urgentă a familiei Marcelei este un aragaz și o mașină de spălat. Cele două produse valoarează 1500 lei, bani de care această familie nu dispune pentru achiziționarea acestora.

Ne-am propus, așadar, să strângem cei 1500 lei și să le cumpărăm un aragaz pe butelie și o mașină de spălat semiautomată.  

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru achiziționarea aragazului și a mașinii de spălat pentru a ușura traiul acestei familii!

 

Donațiile pot fi de natură BANI CASH, PLATĂ ONLINE în contul Charityby99 – apăsând butonul ”Donează” din pagina campaniei, sau TRANSFER BANCAR direct în contul Charityby99 deschis la Banca Comercială Română: RO63RNCB0082141785380001 .

Suntem recunoscători pentru orice donație și vă mulțumim în numele tuturor celor pe care îi sprijinim!

#implicate  #oRomaniemaiBuna #primimmultumimdammaideparte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.