2%
  • Donatii 200€
  • Obiectiv 16,000€
  • Zile ramase Finalizat
Facebook Messenger

De multe ori ne plângem cât de tare ne afectează o simplă durere la un picior sau o răceală, lucruri banale care pot fi rezolvate extrem de uşor.

Olteanu George, însă, ne aduce aminte că aceste mici probleme sunt nimicuri în faţa dramei pe care el o trăieşte de la o vârsta frageda. Drama lui poartă un nume înfricoşător: KUNGELBERG WELANDER WOHLFART DISEASE sau, mai pe româneşte, Sindrom Muscular Amiotrofic Neurogen Spinal Degenerativ.

olteanu G

Această boală se caracterizează prin atrofierea musculară progresivă a membrelor superioare şi mai apoi a celor inferioare. De obicei sunt afectaţi şi muşchii gâtului, prin urmare capul nu mai poate fi susţinut corespunzător şi cade în faţă şi în spate ca şi cel al unui nou-născut.

Ca şi cum această suferinţă nu ar fi fost destul de cruntă, în 2004 George a fost diagnosticat cu Bronşita Supurativă, o altă afecţiune de data aceasta respiratorie care îi pune viaţa în pericol. În fiecare zi, timp de aproximativ 3 ore mama lui îl ajută să dreneze aceste secreţii (apăsându-i pe torace), pe care dacă nu le-ar elimina, l-ar asfixia! În ambii plămâni şi Braonsiectazii acumulează aproape 1 litru de lichid.

Handicap Certificat

Pentru aceste probleme de sănătate există un tratament numit Translarna sau Iplex, dar şi Tratamentul cu Celule Stem. Din păcate, familia lui George nu îşi poate permite să acopere costul tratamentului de 16.000 de euro şi are nevoie disperată de sprijinul nostru.

Mai multe informaţii despre George şi situaţia lui găsiţi pe blog-ul personal:

http://olteanugeorge1981.blogspot.com

şi la numărul de telefon personal: 0764407928.

 

Ce s-a realizat până acum? Aici puteti gasi detalii:

 

Ne gasesti si pe Facebook    

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.