92%
  • Donatii 4,753lei
  • Obiectiv 5,200lei
  • Zile ramase Finalizat
Facebook Messenger

Nicolas are 4 ani. De câteva luni locuiește cu tatăl lui în scara blocului în care locuiește și mama lui. Pentru că mama nu-i mai primește în casă.

Nicolas mai are un frățior mai mic, Valentin, în vârstă de un an, care este internat la spital încă din iunie 2017. Din cauza abuzurilor fizice ale mamei, Valentin a ajuns la spital cu multiple traume craniene, suferind până în prezent mai multe operații pe creier.

Tatăl lui Nicolas, Ioan, a obținut provizoriu custodia celor doi frați și se luptă să-și păstreze copii. Este în proces cu DGASPC Sector 1 și mama copiilor, ca urmare a celor întâmplate cu Valentin. Are o casă bătrânească la Vaslui, unde v-a locui cu Nicolas până în martie, când trebuie să vină iar la proces. Spune că îi e greu să facă naveta de la Vaslui să-l vadă pe Valentin și să se prezinte la tribunal. A depus deja dosar pentru obținerea unei locuințe sociale, însă, până acum, nu a primit niciun răspuns.

Are nevoie de o locuință până va reuși să obțină o locuință socială, iar cei aproximativ 900 de lei pe care-i câștigă lunar nu îi sunt suficienți să închirieze provizoriu una.

Ioan lucrează zilier, vinde ziare și face comisioane pentru oamenii din comunitatea sa. Toți îl cunosc și îl consideră un om muncitor și care își iubește și îngrijește copiii. Nu vrea să-i lase pe mâna statului și este depășit de labirintul juridic în care se află.

Nevoia urgentă pentru Nicolas și Ioan este siguranța unui acoperiș deasupra capului!

Așa că, ne-am propus să strângem 5200 lei pentru a le asigura o locuință cu toate cele necesare, pe o perioadă de 6 luni, începând din martie 2018. Ne dorim să-l sprijinim pe Nicolas să meargă la grădiniță și să beneficieze de consiliere psihologică, iar pe Ioan să-și găsească un loc de muncă stabil.

Avem nevoie de ajutorul vostru ca această familie să rămână împreună!

Donațiile pot fi de natură BANI CASH, PLATĂ ONLINE în contul Charityby99 – apăsând butonul ”Donează” din pagina campaniei, sau TRANSFER BANCAR direct în contul Charityby99 deschis la Banca Comercială Română: RO63RNCB0082141785380001 .

Suntem recunoscători pentru orice donație și vă mulțumim în numele tuturor celor pe care îi sprijinim!

#implicate  #oRomaniemaiBuna #primimmultumimdammaideparte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.