88%
  • Donatii 3,500lei
  • Obiectiv 4,000lei
  • Zile ramase Finalizat
Facebook Messenger

Asociația Implică-te organizează “Ziua Copilului” !

Orice copil are nevoie de clipe frumoase petrecute alături de părinții lui. Orice copil are nevoie să cunoască, să descopere lumea și tot ceea ce îl înconjoară.

Asociația Implică-te organizează o miniexcursie pentru copiii și părinții din familiile defavorizate. Cu toții au nevoie să vadă și partea frumoasă a vieții, să fugă pentru câteva ore de probleme de acasă și să ia o gură de aer proaspăt, într-o atmosferă de familie, alături de oameni care împart zâmbete și gânduri frumoase.

Ce dorim pentru acești copii?

Dorim să închiriem un microbuz pentru transportarea a aproximativ 40 de persoane, părinți și copii, să le oferim o zi de poveste pe Domeniul Manasia, alături de Gașca Zurli și tot ceea ce este nevoie pentru ca acești copii să petreacă clipe minunate în prima duminică a lunii iunie.

Tot ceea ce ne dorim este ca aceste persoane să aibă parte de o zi de relaxare,  în care să se reculeagă, într-o atmosferă de vacanță și gânduri pozitive. Copiii au vârste cuprinse între 1 și 18 ani și fac parte din cazurile promovate de asociația noastră ( familia Florea- mamă cu 2 copii , Caty – mamă singură cu 6 copii, Lidia – mamă cu 4 copilași, Angelica – părinte singur cu 4 copii, Ana – mamă cu 5 copii, Elena – mamă cu 9 copii) ; pentru fiecare dintre ei este prima dată când vor beneficia de o astfel de ”minivacanță”. Acești copii de abia dacă au zărit un zâmbet pe chipurile părinților, darămite o zi de distracție împreună cu aceștia.

Gașca Zurli este o trupă pentru copii, cu un succes răsunător în toată țara, pentru că a transformat educația formală într-un show magic al imaginației. Spectacolele lor au schimbat relațiile dintre părinții și copiii din România și au transformat joaca într-un limbaj al iubirii.

În prima duminică a lunii iunie,  începând cu 11am, dorim ca părinții și copiii să cânte și să danseze alături de cele mai îndrăgite personaje: Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Truli, Zâna Bună și Tura Vura. Cântecele lor originale sunt vesele și ușor de fredonat, totul este presărat cu jocuri și coregrafii simple, iar mesajele educative vor fi cu ușurință reținute și aplicate de cei mici. Toate detaliile evenimentului sunt prezentate aici: http://bit.ly/2rY0ZnN .

De îndată ce terminăm de cântat și dansat, mergem cu toții să luăm masa la un restaurant dorit foarte mult de copiii noștri și încheiem ziua oferind zâmbete animăluțelor de la Grădina Zoologică din București. Cu toții, împreună, ținându-ne de mână !

Pentru a face acest lucru posibil, avem nevoie de ajutorul vostru, oameni frumoși !

 

Prețuri bilete show:

30 lei / copil

40 lei/adult

60 lei adult + copil

90 lei adult + 2 copii

Prânz :

20 ron / persoană

Intrare Zoo:

13 ron/adult și 6,5 ron/copil

Donațiile pot fi de natură BANI CASH, PLATĂ ONLINE în contul Charityby99 – apăsând butonul ”Donează” din pagina campaniei, sau TRANSFER BANCAR direct în contul Charityby99 deschis la Banca Comercială Română: RO63RNCB0082141785380001

Vă invităm să vă alăturați acestei inițiative și vă mulțumim în numele tuturor celor pe care îi sprjinim!

Ce am realizat? Aici puteti găsi detalii:

 

  • S-au făcut donații financiare în valoare de 3500 RON
  • S-au luat măsuri pentru a se organiza evenimentul dorit
  • S-au făcut rezervările necesare pentru show-ul Zurli de la Domeniul Manasia
  • Iată cum s-au distrat copiii noștrihttps://goo.gl/2rL3hk .

Ne gasesti si pe Facebook    

#ORomaniaMaiBuna #primimmultumimdammaideparte

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.