11%
  • Donatii 1,040lei
  • Obiectiv 10,000lei
  • Zile ramase Finalizat
Facebook Messenger

Oferă copiilor nevoiași acces la educație!

 

Simona, Emi, Cristi, Adina, Nicoleta, Samara și Nina sunt o parte din copiii care până în prezent au avut parte de sprjin financiar pentru a participa la programul de afterschool din zona Tamași – Corbeanca. Avem astfel 7 copii care de 2-3 ori pe săptămână au mers la acest afterschool și s-au bucurat de accesul la cunoaștere, ajutor la teme și o masă caldă. De ce nu fac asta acasă ? Deoarece copiii fac parte din familii defavorizate, iar părinții nu le pot oferi acces la niciuna dintre aceste activități.

Sunt însă și alți copii care au nevoie de ajutor din partea noastră, copii cu situația familială precară, copii ai căror părinți suferă de analfabetism, copii care nu cunosc tainele educației și importanța învățăturii. Nu toată lumea este înzestrată cu o minte sclipitoare sau cu o dorință arzătoare de cunoaștere, dar accesul la educație nu trebuie refuzat nimănui ! Ne dorim ca toți cei 31 de copii pe care îi sprijinim să aibă acces la acest program în anul școlar ce va urma.

Înscrierile la afterschool s-au făcut din luna august, iar 8 copii au nevoie de donațiile voastre! În acest fel încercăm să descurajăm abandonul școlar și să-i facem pe copii să înțeleagă că, dacă vor merge la școală vor avea un mare avantaj în fața greutăților vieții !

Pentru a face în continuare toate aceste lucruri posibile avem nevoie de ajutorul vostru, oameni frumoși !

Acces afterschool (teme + exerciții extra) + transport + o masa caldă : 25 Ron/copil/ zi.

Donațiile pot fi de natură BANI CASH, PLATĂ ONLINE în contul Charityby99 – apăsând butonul ”Donează” din pagina campaniei, sau TRANSFER BANCAR direct în contul Charityby99 deschis la Banca Comercială Română: RO63RNCB0082141785380001

Suntem recunoscători pentru orice donație și vă mulțumim în numele tuturor celor pe care îi sprijinim!

În lunile mai și iunie cei 7 copii au avut acces la afterschool datorită donațiilor fianciare oferite de OSF Global Services.  Am avut împreună 30 de prezențe cu rezultate foarte bune !

Dorești să vezi situatia copiilor care merg la afterschool? – Te rugăm să accesezi linkul următor: http://bit.ly/2vdjKVS .

NU UITA: Un copil educat înseamnă #ORomaniaMaiBuna !

#implicate  #primimmultumimdammaideparte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.