Doneaza 2%

REDIRECȚIONEAZĂ DIN IMPOZITUL PE VENIT

Asociația Social Undergorund CIF 32076465
Cont IBAN: RO70 BACX 0000 0007 3290 7001

Completează

Trimite

“Trebuie să înțelegem că sunt momente în viață în care nu reușim să găsim calea cea dreaptă,

dar asta nu înseamnă că nu e acolo!“

2% din impozitul tău pe venit pot ajunge la bugetul de stat sau pot ajuta o familie să supraviețuiască.

Cum poți redirecționa 2% din impozitul pe venit ?

E simplu și gratuit să donezi 2%. Pentru noi și beneficiarii noștri sprijinul oferit prin această donație înseamnă foarte mult. Înseamnă o pereche nouă de încălțăminte, un ghiozdan dotat cu tot ce este nevoie pentru școală, o cutie de lapte praf sau plata unor utilități restante.

2%

Termenul pentru depunerea declarațiilor fiscale este 25 mai 2018.

Descarca formularul 230

Dacă ai avut venituri numai din salarii, completează formularul 230

Descarca formularul 200

Dacă ai avut venituri din alte activități independente (chirii, PFA, drepturi de autor), completează formularul 200

Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2018: formularul se poate depune personal la ghișeu, online prin intermediul platformei SPV sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Caută adresa poștală a Administrației Financiare de care aparții.

Mecanismul 2%

Sunt vizate toate sumele ce reprezintă VENIT pentru un contribuabil în anul precedent (din salarii, contracte de mandat, chirii, PFA), pentru care s-a plătit un impozit (lunar sau o dată pe an).

Suma ce reprezintă 2% din aceste impozite poate fi redirecționată către organizația non-guvernamentală aleasă de contribuabil.

Citeste mai mult ...

Modificări legislative

Începând de anul acesta, opțiunea persoanelor fizice de a dona 2% din impozitul pe venit va fi valabilă 2 ani consecutivi.

Contribuabilii care obţin venituri din salarii sau asimilate acestora pot opta pentru calcularea, reţinerea şi plata lunară a cotei de 2% din valoarea impozitului datorat, direct de către angajator/plătitor.

Atenție!

Asociația Social Underground poate colecta și depune formularul 230 în numele contribuabilului la Administrația Financiară doar dacă acesta va completa și semna o împuternicire ce va fi atașată la formular.

Și anul acesta ONG-urile mai pot depune formulare în numele contribuabililor. Dacă vrei să depunem formularul în numele tău, trimite-l împreună cu împuternicirea necesară la următoarea adresă: Str. Comandor Eugen Botez, Nr.17, Ap.1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 020232.
Citeste mai mult ...

24000 Ron
Donaţii
6 Voluntari
în toată ţara
12 Familii
ajutate
36 Copii
mai fericiţi