Voluntariat

IMPLICĂ-TE! FII VOLUNTAR

Completează formularul

Aşteaptă aprobarea

Fii voluntar

“Cu toții trebuie să înțelegem că sunt momente în viață în care nu reușim să găsim calea cea dreaptă, dar asta nu înseamnă că nu e acolo!“
Loading...

Informatii voluntar


Informatile personale vor fi utilizate strict pentru actiunile de voluntariat, nu vor fi transmise catre terte parti in scopuri de marketing sau publicitare de orice fel. Pentru mai multe informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal apasati aici.

* Obligatoriu

Echipa de Voluntari

Adela Szatvanyi

Adela Szatvanyi

Head of Commerce Optimization in OSF Global Services
Implicată în strângere de fonduri şi întrajutorare a familiilor de mai bine de 10 ani. Maratonistă, iubitoare de munte şi Fund Raiser pentru Organizaţia MaiMultVerde de mai bine de 3 ani, în cadrul căreia a reuşit să strângă bugetul pentru plantarea a mai bine de 525 copaci.
Doina Tecu

Doina Tecu

Avem responsabilitatea să ne îndreptăm spre cei care au nevoie de noi. Am multe motive să fiu recunoscatoare pentru atât de multe ocazii în care am primit ajutor din partea oamenilor sau divinităţii, de aceea îmi doresc să pot oferi şi altora din experienţa mea, timpul meu şi resursele mele.
Cristina Capatan

Cristina Capatan

Cristina este super mama a 5 copii şi are un palmares impresionant în ceea ce priveşte studiile şi abilităţile personale. A absolvit cu succes facultăţi în cadrul Universităţii Bucureşti cum ar fi Psihologie şi Finanţe/Bănci. Despre Cristina putem spune că îi curge altruismul prin vene în contextul în care are la activ o mulţime de proiecte caritabile şi voluntariat în care a fost şi încă este implicată atât în Romania cât şi în UK.
Andreea Covaleov

Andreea Covaleov

Andreea are 27 de ani și este o fire extrovertită, mereu orientată către cei din jur. În prezent lucrează, studiază Filosofia (Politică, Epistemologie și Logică formală) în cadrul Universității din Glasgow și este mamă a unui băiețel. Printre hobby-urile ei se număra Astronomia, Fizică, Fitness-ul și Literatură.
Narcisa Sirboiu

Narcisa Sirboiu

Narcisă Sârboiu este implicată în activități caritabile de mai bine de 6 ani! Este o persoană ambițioasă și pe lângă faptul că deține postul de manageră a Club 99 și a băieților din grupul de stand-up comedy Teo, Vio & Costel, se mai ocupă și cu organizarea evenimentelor caritabile marca Charity 99. De curând, Narcisa s-a alăturat proiectului “Implică-te” cu intenția de a face o diferență în viața celor ce au nevoie mare de ajutor!
Stefan Mihalache

Stefan Mihalache

Marketing & Online Specialist @ UPC Romania Departament Business.
El are o vorbă: “Nu pierzi nimic dacă faci un lucru bun şi nu câştigi nimic dacă faci un lucru rău. Mie-mi place să nu pierd nimic!”
Ionita Constantin

Ionita Constantin

Tot timpul spune: ”Sunt fericit atunci când cei din jurul meu sunt fericiți!”. Constantin iubește sportul și tot ce înseamnă activități în aer liber. Îi place să ofere ajutor celor din jur și nu pierde niciodată ocazia de a vorbi despre sport și beneficiile acestuia.
Aurora Cârstea

Aurora Cârstea

Când ai rămas în pană de idei și suflu, există oameni pe care ii suni și deja se mobilizează pentru cauza ta. Aceasta este Aurora. Mare iubitoare de oameni și animale, cu un zâmbet larg și talent înnăscut pentru organizare, determină și pietrele să ia atitudine.
A desfășurat zeci de proiecte pentru grupuri vulnerabile și luptă activ împotriva discriminării. Și nu se oprește aici.